شناسه پست: 1648
بازدید: 250

آموزش مدیریت کاربران وردپرس

سلام در این جلسه  جذاب به  بحث مدیریت کاربران وردپرس و ساخت کاربر جدید در وردپرس می‌پردازیم. ما در این آموزش میخواهیم کاربران سایت را لیست کنیم و عضو جدید بپذیریم.

بخش کاربران در وردپرس به شما کمک می‌کند بتوانید نقش‌های کاربری مختلف و اعضای وب‌سایتتان را مدیریت کنید. درواقع شما هر نوع پلاگینی که برای بخش ورود و عضویت روی سایتتان نصب کنید همگی آنها متصل به این بخش هستند. شما می‌توانید تمام اطلاعات و داده‌های اعضای سایتتان را از طریق این بخش مدیریت کنید.

در این بخش ما میتوانید کلیه ی اعضای سایتتان را من جمله مدیر سایت ، نویسندگان مقالات ، صاحب محصولات را کنترل کرده و یا اینکه نقش کاربری جدیدی را (مثلاً نقش کاربری کارآموز) اضافه کنید. قصد داریم در این آموزش تمامی این موارد را برای شما توضیح دهیم.

آشنایی با بخش کاربران در وردپرس

اما قبل از اینکه به سراغ نقش‌های کاربری مختلف برویم قصد داریم شما را با بخش “کاربران” در سایت های وردپرسی آشنا کنیم. زمانی که شما روی گزینه کاربران > همه کاربران کلیک کنید یک لیست از تمامی کاربرانی که در سایت شما حضور دارند را می‌توانید مشاهده کنید. به‌عنوان‌مثال در اینجا ما تنها یک کاربر با نقش کاربری مدیرکل داریم که در این لیست نمایش داده‌شده است که همان نقش کاربری است که در هنگام ساخت وردپرس با آن این کار را انجام داده‌ایم.

users

 

اگر شما قصد دارید که امکان عضویت در سایت رو فعال کنید باید مراحل زیر رو طی کنید :

ابتدا باید در پیشخوان وردپرس وارد بخش تنظیمات > عمومی شده و تیک گزینه “هرکسی می‌تواند نام‌نویسی کند” را فعال کنید.

سپی باید در همین صفحه “نقش پیش‌فرض کاربر تازه” را نیز مشخص کنید. در اینجا شما باید این گزینه را روی مشترک قرار دهید تا کاربرانی که در سایت شما عضو می‌شوند دارای یک نقش کاربری کاملاً ساده باشند. در رابطه با نقش‌های کاربری نیز برای شما در ادامه توضیح خواهیم داد.

add-member

 

بخش ورود و ثبت نام سایت

کاربرانی که آدرس سایت شما را به همراه WP/Admin/ را وارد کند می‌تواند صفحه ورود و گزینه های ثبت نام و فراموشی رمز عبور سایت شما را ببیند. در اینجا کاربر اگر روی گزینه ی نام نویسی کلیک کند میتواند در سایت شما ثبت نام کند .

sign-up

در صفحه‌ای که برای کاربران باز می‌شود می‌تواند با واردکردن نام کاربری و ایمیل خود در سایت شما نام‌نویسی کند. سپس یک ایمیل به ایمیلی که  کاربر  وترد کرده است ارسال می‌شود که با تأیید کردن آن می‌تواند یک رمز برای حساب کاربری خود ایجاد کند. این صفحه مربوط به ورود و ثبت‌نام پیش‌فرض وردپرس است . اگر شما بخواهید میتوانید با افزونه های موجود این صفحه را بسیار حرفه ای تر کنید.

register

 

حالا اگر بخواهید کاربر ثبت نام شده را ببینید باید به بخش کاربران > همه کاربران مراجعه کنید. می‌بینید که یک کاربر جدید با آن یوزر و ایمیلی که وارد کرده‌اید به این قسمت اضافه‌شده است که دارای نقش کاربری “کاربر مشترک” است. اگر بخواهید که یک کاربر را به صورت دستی وارد کنید میتوانید در همین صفحه با کلیک روی “افزودن” یک کاربر جدید به سایتتان اضافه کنید. البته بایذ فرمی که نمایش میدعد را نیز به صورت دستی پر کنید .

add-share-users

 

همچنین اگر قصد قصد دارید که اطلاعات کاربر های سایت رو ویرایش کنید میتونید روی گزینه ویرایش کلیک کنید و در صفحه‌ای که نمایش داده می‌شود می‌توانید هرکدام از قسمت‌ها را که می‌خواهید تکمیل کنید. در اینجا مهم‌ترین گزینه واردکردن نام کاربری و ایمیل است.

اگر هم تمایل دارید که کاربری را از سایت خود حذف کنید در همین صفحه روی “پاک کردن” و “حذف شود” کلیک کنید تا برای همیشه این کاربر از سایت حذف شود.

ویرایش پروفایل کاربری

اگر شما قصد داشته باشید که پروفایل کاربری خود را ویرایش کنید تنها کافی است که روی “ویرایش شناسنامه” کلیک کنید و در صفحه‌ای که برای شما نمایش داده می‌شود اطلاعات خود را تغییر دهید.

نکته‌ای که باید در اینجا در نظر داشته باشید این است که شما نمی‌توانید نام کاربری یا شناسه خود را به‌هیچ‌عنوان تغییر دهید. اگر می‌خواهید که نام کاربری خود را از Admin به دلیل مسائل امنیتی به نام دیگری تغییر دهید باید از بخش “افزودن” در صفحه همه کاربران یک کاربر جدید با نقش مدیرکل بسازید. سپس از پنل ادمین خارج شوید و با نقش کاربری جدید وارد شوید و نقش ادمین را حذف کنید.

در این صفحه بعد از تعیین رمز عبور برای شما میزان امنیت آن را تعیین می‌کند. همچنین یک گزینه به نام “فرستادن آگاه ساز برای کاربر” وجود دارد که با فعال کردن این گزینه یک ایمیل اطلاع‌رسانی برای کاربر مبنی بر ساخته‌شدن حساب کاربری در این سایت فرستاده می‌شود. درنهایت پس از تکمیل اطلاعات و کلیک روی “افزودن کاربر” کاربر جدید ساخته می‌شود.

سپس تنها کافی است از پنل ادمین خارج شوید و با نقش جدید وارد شوید. بعدازآن شما می‌توانید نقش ادمین را پاک‌کنید. در هنگام پاک کردن یک گزینه برای شما نمایش داده می‌شود که می‌پرسد آیا می‌خواهید مطالبی که این کاربر در سایت نوشته است را پاک‌کنید یا خیر که می‌توانید آنها را به کاربر دیگری اختصاص دهید.

پس از حذف یوزر ادمین سایت شما نسبت به مرحله قبل یک مرحله امن‌تر شده است. چراکه هرکسی نمی‌تواند یوزر شما را حدس بزند و وارد سایت شما شود. البته امنیت شامل موارد بسیار بیشتری است که در دوره های آینده توضیح خواهم داد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

چهارده − هفت =