سوالی دارید؟ از ما بپرسید، کارشناسان ما همین حالا با شما تماس می گیرند.
تماس با ما

پاسخگوی شما هستیم
- 09338776735
- همه روزه از ساعت 9 صبح تا 12 شب
- info@wppush.ir
در زمان های نه چندان دور سایت های امروزی بسیار ساده بودند اما امروزه به لطف تکنولوژیهای طراحی وب (که در ادامه با آنها آشنا میشویم) صفحات وب زیبایی خیرهکنندهای داشته و کاربر میتواند به راحتی با آنها به تعامل بپردازد با ما همراه باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم که چگونه طراحی سایت را یاد بگیریم؟و آموزش طراحی سایت را فرا بگیریم
سایتهای امروزی از دو قسمت فرانتاند (Front end) و بکاند (Back end) تشکیل شدهاند، بخشی از وبسایت که توسط کاربر قابل مشاهده بوده و در مرورگر او نمایش داده میشود فرانتاند نام داشته و بخشی که مربوط به پردازشهای سمت سرور میشود را بکاند مینامند.
قسمت ظاهری یک وبسایت یا همان فرانتاند، با استفاده از زبان نشانهگذاری HTML ایجاد میشود، در حقیقت اچ تی ام ال مانند اسکلت و چهارچوبهای یک وبسایت عمل میکند، فرقی نمیکند برنامهنویسی سمت سرور را با چه زبانی انجام دهید، شما در هر صورت باید آشنایی نسبتا کاملی با زبان HTML داشته باشید، بدون وجود اچ تی ام ال هیچ وبسایتی وجود نخواهد داشت!
در خصوص یادگیری این زبان نگرانی نداشته باشید، چراکه اگر واقعا تلاش کنید چیزی در حدود 1 هفته زمان میبرد تا با اصول کلی این زبان آشنا شده و بتوانید نخستین صفحهی وب خود را ایجاد کنید، ما قبلا در همیار آیتی مبانی شروع کار با این زبان را آموزش دادهایم، میتوانید برای شروع یادگیری این زبان به آموزش مبانی HTML مراجعه نمایید.
هرچند HTML بسیار مهم است اما به تنهایی نمیتواند ظاهر زیبایی به وبسایت بدهد و در نهایت تنها امکان ایجاد سایتی مانند نخستین صفحهی وب تاریخ را خواهد داشت، برای زیباسازی صفحات وب از تکنولوژی CSS استفاده میکنیم، اگر دوست دارید با این زبان آشنا شوید، میتوانید به آموزش مقدماتی زبان CSS مراجعه کنید.
زبان سیاساس کمی پیچیدهتر است ولی یادگیری آنهم نسبتا ساده خواهد بود، چرا که وقتی اولین کدهای خود را بنویسید و ببینید چگونه میتواند به زیبا شدن ظاهر وبسایتتان کمک کند مطمئنا با علاقه و انگیزهی بیشتری آن را دنبال خواهید کرد، یادگیری این قسمت نیز چیزی حدود 1 تا 2 هفته زمان خواهد برد.
مرحله سوم یادگیری JavaScript
تا به اینجای کار شما با بخش مهمی از عناصر تشکیلدهندهی صفحات وب آشنا شدهاید و میتوانید با استفاده از دانش خود صفحات نسبتا خوبی طراحی کنید یا صفحات وبلاگتان را به دلخواه خود ویرایش و شخصیسازی کنید، اما اگر میخواهید امکانات بیشتری مانند انیمیشنهای مختلف، تاریخ و ساعت، اسلایدر و… به سایت خود اضافه کنید لازم است تا به سراغ یادگیری زبانی به نام JavaScript بروید، در صورت علاقه به این زبان میتوانید آموزش مفاهیم جاوا اسکریپت را مطالعه نمایید.
برخلاف HTML و CSS که زبانهای نشانهگذاری بودند، جاوا اسکریپت یک زبان برنامهنویسی (اسکریپتنویسی) است و یادگیری آن اندکی زمانبر خواهد بود.
اصولا به وبسایتهایی که احتیاجی به تغییرات زیادی ندارند و معمولا تمام المانهای سازندهی آنها ثابت بوده و مدام بهروزرسانی نمیشود یک وبسایت استاتیک (Static) یا ایستا میگوییم.
اما سایر وبسایتها، به عنوان مثال سایتهای محتوا محور، شبکههای اجتماعی، انجمنها و… که مدام در حال به روزرسانی و ویرایش هستند را سایتهای داینامیک (Dynamic) مینامند، در حقیقت اگر بخواهیم علت این موضوع را بررسی کنیم به این نتیجه خواهیم رسید که به روزرسانی چنین وبسایتهایی به روش وبسایتهای استاتیک کاری طاقتفرسا و تقریبا غیر ممکن است.
این سوال پ وابسته به عواملی مثل سطح تلاش شما، مدت زمانی که برای این کار میگذارید، راه یادگیری و… میباشد. اما معمولاً در بهترین حالت مدت زمان فراگیری زاحی وب سایت بین 3 تا 4 ماه می باشد.
اگر در ابتدای راه هستید نگران نباشید و دلسرد نشوید نیازی نیست که از ابتدا شما بهصورت یکجا و فشرده تمام موارد فوق را یاد بگیرید.
میتوانید یادگیری را برای مدتی به HTML و CSS محدود کنید
برای نوشتن کدها میتوانید از ادیتورهای پیشرفته استفاده کنید.البته فراموش نکنید که حتی در نرم افزاری مثل Notepad میتوان کدنویسی کرد .
اما دیگر خبری از قابلیتهای جذاب مثل کامل کردن خودکار کد، رنگ گذاری کلمات کلیدی، تشخیص خطاها، فرمتبندی کدها نیست. ویرایشگرهای کد با امکانات متنوعی که دارند، هم کدنویسی را لذتبخش کرده هم در وقت برنامه نویسان صرفه جویی میکنند. در ادامه برخی از معروفترین Code Editorها را معرفی کردهایم:
PhpStorm
Microsoft Visual Studio
Microsoft Expression Web
Notepad++
Adobe Dreamweaver
Komodo Edit
NetBeans